E14 Led-lamppu, värillinen, Wi-Fi

17,90 

Älykäs Wi-Fi-Ohjattava LED-Polttimo | Värillinen ja Lämmin valkoinen | E14

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): WIFILC10WTE14 Osasto:

Kuvaus

Voit hallita SmartLife-valikoimaan kuuluvan Langattoman, Värillisen Nedis®-Älypolttimon (E14-Ruuviliitäntä) väriä ja kirkkautta etäohjauksella älypuhelimella, tabletilla tai äänikomennolla (Amazon Alexa- tai Google Home -järjestelmällä).

Vaihda sen kirkkautta ja väriä
Säädä polttimo sopimaan mielialaasi. Polttimon kirkkausasetuksen voi säätää 350 luumeniin (vastaa perinteistä 40 W:n polttimoa) ja voit valita lämpimän valkoisen lisäksi minkä tahansa muun värin.

Yhdistä langattomasti
Voit yhdistää sen vaivattomasti verkkoon Wi-Fi-reitittimellä. Helppokäyttöisellä sovelluksella voit määrittää ajastuksia ja yhdistää sen muihin Nedis SmartLife -valikoiman tuotteisiin ja luoda oman, yhdistetyn älykotijärjestelmäsi.

Nedis SmartLife
Laaja ja jatkuvasti kasvava tuotevalikoima, joka sisältää muun muassa polttimoita, kytkimiä, pistorasioita, antureita ja kameroita, joita voi hallita helppokäyttöisellä sovelluksella. Ääniohjaus tukee Amazon Alexa- ja Google Home -järjestelmiä etkä tarvitse muuta kuin olemassa olevan Wi-Fi-verkkosi. Näin yksinkertainen voi yhdistetty älykotijärjestelmä olla.
Etsitpä sitten yksittäistä älypolttimoa tai -pistorasiaa tai haluat automatisoida koko kotisi, valikoimastamme löydät tarvitsemasi älyteknologian.

Lisätiedot

Paino 32 g
Mitat 108 × 37 × 37 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “E14 Led-lamppu, värillinen, Wi-Fi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *