Ovikellokamera, Wi-Fi

89,90 

Älykäs Wi-Fi-Ovisilmäkamera | Ohjaus Sovelluksella | microSD-Korttipaikka | HD 720p

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): WIFICDP10GY Osasto:

Kuvaus

Älykkään Nedis®-ovisilmäkameran avulla tiedät aina, kun joku on ovellasi, riippumatta siitä, missä olet. Kun vieras soittaa ovikelloa tai liiketunnistin havaitsee hänen lähestyvän ovea, saat push-ilmoituksen älypuhelimeesi. Voit aloittaa videopuhelun ja pyytää postinjakajaa jättämään pakettisi naapurille tai kertomaan ovea avaamatta kaupustelijalle, ettet ole kiinnostunut hänen tuotteistaan.
Voit vastata mistä tahansa käsin, kunhan älypuhelimesi internetyhteys on käytössä. Kodin turvallisuus paranee, koska vaikuttaa siltä, että olet kotona.
HD-kameran (720p) katselukulma on 130° ja sillä voi kuvata pimeässä, joten näet selvästi, kuka on ovella, vuorokaudenajasta riippumatta.
Ei haittaa, vaikka et olisi tavoitettavissa. Kuvat tallentuvat microSD-kortille, joten voit katsoa niitä silloin kun haluat.
Langaton ovisilmäkamera on helppo asentaa vanhan ovikellon paikalle. Kulmansäätö mahdollistaa ovisilmäkameran asettamisen juuri sopivaan asentoon.

Ovikellokamera vaatii toimiakseen ulkoisen virtalähteen (8 – 24 VAC).

Yhdistä ovisilmäkameraan Nedis®-ovikelloyksikkö (WIFICDPC10BK), jotta kuulet kun ovikello soi, vaikka älypuhelimesi ei olisi päällä.

Lisätiedot

Paino 107 g
Mitat 114 × 44 × 26 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ovikellokamera, Wi-Fi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *