Monihuonekaiutin, Wi-Fi, 30W

76,90 

Langaton Monihuonekaiutin | 30 W | Wi-Fi | N-Play Älykaiutin

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SPWI5520GY Osasto:

Kuvaus

Yhdistä laitteita älykkäästi
Langaton Wi-Fi-kaiutin kuuluu Nedis® N-Play -valikoimaan ja tukee monihuoneista kuuntelukokemusta, jota voi hallita yhdellä painikkeella.
Kaiutin voi olla itsenäinen lisä kuuntelunautintosi lisäämiseen tai sen voi yhdistää muihin yhdistettyihin laitteisiin helppokäyttöisellä sovelluksella. Näin luot ja ohjaat monihuoneäänijärjestelmää.
Täyteläinen äänentoisto
Huipputeholtaan 30 W:n äänilähdön kaiutin tuottaa täyteläistä, vivahteikasta ja laadukasta ääntä.
Kuuden tunnin soittoaika
Integroitu 1 800 mAh:n tehokas akku tarjoaa jopa kuusi tuntia soittoaikaa latausten välillä.
Hallitse kaiutinta laitteellasi
Helppokäyttöisen N-Play-sovelluksen avulla hallitset tätä ja muita kaiuttimia älypuhelimellasi ja tabletillasi, kun olet yhdistänyt ne Wi-Fi-reitittimeen.
Nauti monihuoneäänijärjestelmästä
Voit yhdistää langattoman kaiuttimen muihin kodissasi oleviin kaiuttimiin ja toistaa musiikkia Spotifyn, iHeartRadion tai muiden palveluiden kautta. Yhdistä Wi-Fin kautta ja nauti musiikista kotisi jokaisessa huoneessa.
Nedis® N-Play -valikoima
Nykyään kaiuttimilta vaaditaan enemmän. Hyvä äänentoisto ja tyylikäs ulkonäkö ovat edelleen tärkeitä, mutta yhdistettävyydellä ja hallittavuudella on kuitenkin yhä suurempi merkitys.
Esittelyssä uuden sukupolven kaiuttimet.
Nedis® N-Play -valikoima sisältää älykaiuttimia, jotka kuulostavat ja näyttävät hyviltä sekä mahdollistavat musiikin hallitsemisen monissa eri huoneissa ja kaiuttimien yhdistämisen upean äänentoiston luomiseksi.
Helppokäyttöisen sovelluksen avulla kauko-ohjaat musiikkia langattomasti ja välittömästi kotisi jokaisessa huoneessa. Wi-Fi-, Qplay- ja Linkplay-yhteydet tarjoavat valikoiman älykkäitä tapoja yhdistää kaiuttimet ja hallita monihuonejärjestelmää.

Lisätiedot

Paino 1160 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Monihuonekaiutin, Wi-Fi, 30W”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *