Audiosovitin, Wi-Fi

49,90 

Langaton Monihuoneäänisovitin | Wi-Fi | N-Play Älykaiutin

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SPWI5500GY Osasto:

Kuvaus

Yhdistä laitteita älykkäästi
Langaton Nedis®-audiosovitin muuttaa minkä tahansa kaiuttimen välittömästi langattomaksi. Audiosovittimella voit myös yhdistää kaiuttimen muihin verkkoon yhdistettyihin kaiuttimiin, joten voit hallita monihuoneista kuuntelukokemusta älypuhelimellasi tai tabletillasi.
Muuta mikä tahansa kaiutin langattomaksi
Itsenäinen langaton audiosovitin muuttaa perinteisen kaiuttimen langattomaksi laitteeksi, jonka voi yhdistää Wi-Fin kautta.
Hallitse millä tahansa laitteella
Helppokäyttöinen sovellus mahdollistaa kaiuttimen kauko-ohjauksen älypuhelimella tai tabletilla.
Yhdistä kaiuttimesi ja luo monihuoneinen kuuntelukokemus
Mikä tekee audiosovittimesta erityisen älykkään?
Laitteeseen asennetun sovelluksen avulla yhdistät helposti ja nopeasti mitkä tahansa muut yhdistetyt kaiuttimet ja luot monihuoneäänijärjestelmän, jota voit välittömästi hallita laitteillasi.
Toista musiikkia
Langaton audiosovitin tukee AirPlayta, DLNAta, Spotifyta, iHeartRadiota ja monia muita suoratoistopalveluita, joten voit kuunnella musiikkia monipuolisesti.
Nedis® N-Play -valikoima
Nykyään kaiuttimilta vaaditaan enemmän. Hyvä äänentoisto ja tyylikäs ulkonäkö ovat edelleen tärkeitä, mutta yhdistettävyydellä ja hallittavuudella on kuitenkin yhä suurempi merkitys.
Esittelyssä uuden sukupolven kaiuttimet.
Nedis® N-Play -valikoima sisältää älykaiuttimia, jotka kuulostavat ja näyttävät hyviltä sekä mahdollistavat musiikin hallitsemisen monissa eri huoneissa ja kaiuttimien yhdistämisen upean äänentoiston luomiseksi.
Helppokäyttöisen sovelluksen avulla kauko-ohjaat musiikkia langattomasti ja välittömästi kotisi jokaisessa huoneessa. Bluetooth-, Wi-Fi-, Qplay- ja Linkplay-yhteydet tarjoavat valikoiman älykkäitä tapoja yhdistää kaiuttimet ja hallita monihuonejärjestelmää.

Lisätiedot

Paino 232 g
Mitat 12 × 11 × 3 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Audiosovitin, Wi-Fi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *