Web-kameran suojus, 3kpl

6,90 

Yksityisyyssuoja | Kannettaville ja Tableteille | Nopea Asennus | 3 Kappaleen Pakkaus | Musta

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PRIVWCC15BK3 Osasto:

Kuvaus

Tämä Nedis®-merkkinen web-kameran suojus tarjoaa helpon ja täysin hakkeroimattoman ratkaisun yksityisyyden suojaamiseen. Se toimii täysin mekaanisesti eikä ole ohjattavissa etänä. Kokonsa ansiosta suojus soveltuu erityisesti tablettitietokoneiden, kannettavien tietokoneiden ja älytelevisioiden kameroiden suojaamiseen hakkereilta.
Suojaamme laitteitamme säännöllisesti vaihtamalla salasanoja, pitämällä ohjelmistot ajan tasalla ja käyttämällä harkintaa asennettavien sovellusten suhteen. Vaikka olisimme kuinka varovaisia, on mahdollista, että virusten ja haittaohjelmien kehittyessä ja yleistyessä nämä turvatoimenpiteet pääsevät joskus pettämään. Oletko miettinyt, mitä tapahtuisi, jos hakkerit ottaisivat web-kamerasi haltuunsa? Kuvittele, jos koko maailma pääsisi näkemään kaikkein yksityisimmät hetkesi… eikä sinulla olisi asiasta aavistustakaan?
Kiinnitä web-kameran suojus kameraan suojuksen taustapuolella olevalla 3M-teipillä. Liu’uta sitten luukku kameran peitoksi. Jos haluat ottaa selfieitä tai muita kuvia, suojuksen avaaminen käy yhtä nopeasti, joten se on tavallisia kameratarroja huomattavasti kätevämpi käyttää.

Lisätiedot

Mitat 20 × 1 × 10 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Web-kameran suojus, 3kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *