Nedis ulkovalvontakamera näytöllä

209,90 

Digitaalinen Langaton Valvontajärjestelmä, 2,4 GHz – 1 x Kamera

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): CSWL140CBK Osasto:

Kuvaus

Tällä ladattavalla ja langattomalla digitaalikamerajärjestelmällä voit valvoa kotiasi, liiketilaa tai toimistoa etäältä.

Asennus on helppoa: kun kytket kameran ja monitorin erillisiin virtaliitäntöihin, ne muodostavat langattoman pariliitoksen sekunneissa ja monitori alkaa näyttää kameran tallentamaa reaaliaikaista kuvaa ja ääntä.

Kaikkiin valvontakameratilauksiin tulee ilmaiseksi mukaan 5kpl tallentavasta kameravalvonnasta varoittavia tarroja.

Täyteen ladattu monitori toimii 2 tuntia, ja sitä voi siirtää mihin tahansa 50–150 metrin etäisyydellä kamerasta (ympäristön mukaan). Voit ottaa monitorin mukaasi puutarhaan tai yläkertaan ja jatkaa huoneen tai alueen valvontaa.

Voit myös asettaa SD-kortin (enintään 32 Gt) tai USB-kiintolevyn (enintään 1 Tt) näyttöön ja tallentaa ajastettuja tai liipaistuja tapahtumia. Kamera sisältää IR-LEDit, jotka mahdollistavat pimeänäön, sekä integroidun PIR:n tarkkaa liikkeentunnistusta varten.

Voit laajentaa ladattavaa langatonta digitaalikamerajärjestelmää yhteensä jopa neljällä kameralla ja saavuttaa entistä suuremman kattavuuden – ja valvoa edelleen kaikkea toimintaa vain yhdestä monitorista.

Lisätiedot

Paino 980 g
Mitat 210 × 120 × 25 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nedis ulkovalvontakamera näytöllä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *