Verhosäädin, Wi-Fi

34,90 

Älykäs Wi-Fi-Ohjattava Seinäkytkin | Verhojen, sälekaihdinten tai aurinkosuojusten säädin

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): WIFIWC10WT Osasto:

Kuvaus

Avaa ja sulje sähkötoimiset verhot, sälekaihtimet ja auringonsuojukset helposti älypuhelimella, tabletilla tai kodin ääniohjattavalla laitteella, joka tukee esimerkiksi Amazon Alexa- tai Google Home -järjestelmiä. Älykkään verhosäätimen voi myös määrittää toimimaan silloin, kun muita Nedis® SmartLife -tuotteita kytketään päälle ja pois päältä, joten verhot voidaan esimerkiksi sulkea, kun valo sytytetään.

Helppo asentaa
Älykäs verhosäädin on helppo asentaa. Se yhdistetään langattomasti Wi-Fi-reitittimeen, eikä se vaadi erillistä keskitintä.

Huomaamaton
Säätimen virtaviivainen ja helposti puhdistettava lasipinta sulautuu sisustukseen, ja huomaamaton yksikkö on riittävän tehokas tukemaan järjestelmiä 300 wattiin saakka.

Ajasta ja yhdistä
Sovelluksella, joka toimii älykkään verhosäätimen aivoina, voit määrittää verhoille intuitiivisesti ajastukset (ihanteellinen ratkaisu jokapäiväiseen käyttöön ja hyvä turvallisuusominaisuus, jos olet poissa kotoa jonkin aikaa), sekä yhdistää sen muihin tuotteisiin, jotta voit luoda oman yhdistetyn älykotijärjestelmän.

Nedis® SmartLife
Löydä laaja ja alati kasvava valikoima tuotteita, kuten polttimoita, katkaisijoita, pistorasioita, antureita ja kameroita, joita voi ohjata helppokäyttöisellä ja intuitiivisella sovelluksella. Koska ääniohjaus tukee Amazon Alexa- ja Google Home -järjestelmiä, etkä tarvitse muuta kuin nykyisen Wi-Fi-verkkosi, saat yhdistetyn älykodin helposti.
Etsitpä sitten yksittäistä älypolttimoa tai -pistorasiaa tai haluat automatisoida koko kotisi, tutustu siihen, kuinka helposti saatavilla älyteknologia on nykyään.

Lisätiedot

Paino 137 g
Mitat 90 × 90 × 40 mm
Tekniset tiedot

Materiaali Lasi
Pituus 10 mm
Väri Valkoinen
Langaton tekniikka Wi-Fi
Ulostulojen määrä 0
Antennin vahvistus 2 dBi
Asennuslevyn reikäväli 60 mm
Dimensions (Calculated) 10 mm (P) x 86 mm (L) x 86 mm (H)
Korkeus 86 mm
Leveys 86 mm
Max. Radio lähetysteho 19 dBm
Sopii käytettäväksi Nedis® SmartLife
Sovellus saatavana kohteeseen Android™ & iOS
Syvyys sisä 25 mm
Taajuusalue 2412 – 2462 MHz
Toimintalämpötila 0 – 80 °C
Tulojännite 100 – 240 VAC 50 Hz

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verhosäädin, Wi-Fi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *