Liiketunnistin, Wi-Fi

24,90 

Älykäs Wi-Fi-Liiketunnistin | Johdollinen | Sisäkäyttöön

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): WIFISM10WT Osasto:

Kuvaus

Tätä älykästä Wi-Fi-liiketunnistinta (jossa on 10 metrin kantama 120 asteen tunnistusalueella) voi käyttää osana langatonta turvajärjestelmää tai pelkästään virran kytkemiseen laitteisiin, kun saavut huoneeseen.

Helppo asentaa
Tunnistimen asentaminen on helppoa, sillä sen voi yhdistää Wi-Fi-reitittimeen, jotta sitä voi hallita älypuhelimella tai tabletilla ja jotta hälytykset lähetetään laitteeseesi.

Yhdistä muihin tuotteisiin
Tunnistimen voi yhdistää myös muihin Nedis® SmartLife -valikoiman laitteisiin erilaisten tapahtumien käynnistämistä varten, esimerkiksi valojen sytyttämiseen, kun joku astuu huoneeseen.

Nedis® SmartLife
Tutustu laajaan, alati kasvavaan tuotevalikoimaamme, johon kuuluu esimerkiksi lamppuja, katkaisijoita, pistorasioita, antureita ja kameroita. Ääniohjaus tukee Amazon Alexa- ja Google Home -järjestelmiä, etkä tarvitse muuta kuin nykyisen Wi-Fi-verkkosi, joten saat luotua yhdistetyn älykodin helposti.
Etsitpä sitten yksittäistä älylamppua tai -pistorasiaa tai haluat automatisoida koko kotisi, tutustu siihen, kuinka helposti saatavilla älyteknologia on nykyään.

Lisätiedot

Paino 88 g
Mitat 63 × 63 × 65 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liiketunnistin, Wi-Fi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *